Motýlci poletují v 6. čísle magazínu Reportér

Ráno jsem si uvařil kávu, zakrojil tvarohového koláče a otevřel šesté číslo magazínu Reportér, že stylově posnídám se svou drahou polovičkou, když tu! Tu jsem se tam málem polil! Konkrétně na dvojstraně 92-93.

Narazil jsem totiž na krásný článek obchodu Le Premier, který naleznete na pražských Příkopech v Pánské pasáži, kde můžete naše motýlky také koupit. V článku je možné na fotografiích vidět hned čtyři z nich:

Dovolím si i krátkou citaci, protože mě moc potěšila:

Le Premier nově do své nabídky zařadil motýlky české značky Bowtie Lover, za kterou stojí Jirka Chomát, dlouholetý propagátor motýlkového stylu.

Na fotografiích se můžete pokochat obálkou a zmíněnou motýlkovou dvoustranou, ale magazín Reportér rozhodně doporučuji vaší pozornosti nejen kvůli našim motýlkům.

Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér Naši motýlci poletují v magazínu Reportér

Autor: Jirka Chomát

Lepidopterolog běhající se síťkou po loukách i pražských kavárnách lovíc nové druhy motýlků. Hipster a retro chlap. Jirka v Bowtie Lover zastává pozici Vedoucího chovatele motýlků.



Bez reakcí

Napsat komentář